Aktuális hírek, események

2021. július 20.

Vízitúra 4ever!

Vízitúra 4ever!

Sajnos idén sem az évek óta tervezett barcelonai élménybeszámolónkat olvashatjátok, de három a magyar igazság, így reméljük jövőre már erről áradozhatunk. Mivel fontos együttesünk számára, hogy a próbatermen kívül is időt szánjuk a csapatépítésre, közös élményekre, ezért az együttes felnőtt és senior tagjai közösen elhatároztuk, hogy negyedik alkalommal is a Túron "csapatunk". Így töltöttük egy újabb tökéletes hosszú hétvégénket a tiszabecsi Vidám Delfin kempingben.

A tavalyi 3 napot idén 4 napra bővítettük, így volt elég időnk az evezésre, activityre, beszélgetésre, csapatépítésre, közösségi élményekre és rögtönzött táncmulatságra, amivel feldobdtuk a táborozók hangulatát. Csütörtök délelőtt már álltak a sátraink, nemsokára a paprikás krumpli is a tűzön rotyogott. Mindeközben a vállalkozó szellemű seniorjaink meghódították a Tiszát Tiszabecstől Szatmárcsekéig, a felnőtt együttes tagjai aTisza parton sütkéreztünk, röplabdáztunk, vártuk a csapat hiányzó tagjait a befutásra.

A péntek reggelünk már izgalmasabban indult, újra kézbe vettük a már jól ismert evező lapátokat és útnak indultunk az aznapi távnak Sonkád és Kölcse között az Öreg-Túr folyón. Idén szerencsére 1-2 borulással és pár karcolással megúsztuk. Estére már teljes volt a csapat és kezdetét vette az éjszakába nyúló táncolás. Mezítláb, koszosan, izzadtan, de annál nagyobb boldogsággal ropta a csapat apraja nagyja.

Szombaton folytattuk az Öreg-Túr rejtélyes zeg-zugainak felfedezését Kölcsétől Túristvándiig, amiben jól el is fáradtunk. A délutáni csendes pihenő után kezdetét vette azt elmaradhatatlan röplabda bajnokság, ahova idén az együttes senior tagjai is lelkesen csatlakoztak. Az estét nem meglepően activityvel zártuk, ez nálunk mindig nagy sikert arat.

A vasárnapot egész-napos röplabdával és hazaindulva a kihagyhatatlan kölcsei fagyizással zártuk. Így majdnem tökéletesen zárult a hétvége, ha az a fránya jég nem kap el minket hazafelé.

Lippai Virág Barbara élménybeszámolója

Elérhetőségek

Címünk

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 25.

Üzenetküldés

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 25.
info@szabolcsneptanc.hu

Egyesület

Szabolcs Néptánc Egyesület
Postacím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 25.
Adószám: 19202145-1-15

Kövess minket közösségi felületeinken!

Facebook: Kövess
Youtube: Csatornánk
Instagram: Képeink